Taxi
Timmermans

Groepsvervoer

Taxi Timmermans verzorgt op dagelijkse en incidentele basis diverse vormen van groepsvervoer. Wij hebben ruime ervaring in het vervoer van leerlingen (scholierenvervoer), cliënten met een beperking, leerlingen in het speciaal onderwijs, bedrijfsfeesten, dagprogramma’s, vervoer van delegaties en alle andere vormen van groepsvervoer. Taxi Timmermans beschikt over verschillende voertuigen en biedt daarom groepsvervoer op maat. Van onze 8 persoons taxibussen en minibussen tot rolstoelbus en touringcar. Elke groepsgrootte is bij Taxi Timmermans in goede handen. 
Graag nemen wij samen uw wensen door. Door onze ruime ervaring kunnen wij u prima adviseren over de verschillende mogelijkheden.

zakelijk vervoer

Business Class

Als u er zeker van wilt zijn dat uw medewerkers, uzelf en/of cliënten goed worden vervoerd, bent u bij Taxi Timmermans aan het juiste adres, door bijvoorbeeld vervoer van en naar het bus- of treinstation aan te bieden. Uw bedrijf ligt misschien wat afgelegen of u heeft een beperkte parkeergelegenheid? Welke reden u ook hebt: ons Zakelijk vervoer is zeer efficiënt en getuigt van goed ondernemerschap. Wij regelen het graag voor u. Wij zorgen dat uw vervoer zorgeloos geregeld is.
Onze taxi’s hebben een zakelijke uitstraling en onze medewerkers gaan gekleed in pak.

Rolstoelvervoer

Rolstoelvervoer is een bijzondere specialiteit. Alle bussen uit ons wagenpark zijn rolstoeltoegankelijk en ingericht om rolstoelvervoer volgens de Code VVR te verzorgen. Omdat de rolstoelgebruiker over het algemeen een kwetsbare doelgroep is, is het zaak om extra aandacht aan het vervoer van rolstoelgebruikers te besteden.Onze medewerkers worden extra getraind in het vastzetten van rolstoelen en het rijden met rolstoelen. Tijdens deze training ervaren zij ook zelf hoe het aanvoelt om in een rolstoel vervoerd te worden. Opleiding is belangrijk maar handhaving is minstens zo belangrijk. Daarom blijven wij controles uitvoeren op de uitvoering van het rolstoelvervoer voor onze klanten.De Code VVR geeft een aantal richtlijnen waaraan veilig rolstoelvervoer moet voldoen. Wij conformeren ons aan deze code en steeds meer opdrachtgevers gaan hierin mee.Op veiligheid wordt bij ons niet bezuinigd !!